Google News o velrybách

sobota 8. listopadu 2008

memorandum k ochraně velryb - automatický překlad

Milí přátelé,

Chtěli jsme vás informovali, než si říct tisku, že nebudeme zasláním lodě na lov velryb důvodů v Jižním oceánu v tomto roce. Namísto toho jsme se režie všechny naše úsilí k práci v Japonsku, kde jsme přesvědčeni, že lov velryb bude navždy skončil, a je-li dva z našich aktivistů tvář vězení za odhalí korupci a skandál v lovu velryb průmyslu.

Zapnutí politické stíhání těchto dvou aktivistů v Japonsku proti lovu velryb frakcemi v Tokiu se stal středem masové mobilizace kampaň proti japonské vlády lovily velryby v Jižním oceánu velrybářské Sanctuary.

Chcete být součástí že mobilizace? Jste připraven jít do vězení v Japonsku pro svou roli v záchraně velryb?

Vzhledem k tomu, že v případě, že japonské vlády se domnívá, že kritizoval svého "vědeckého lovu velryb" program je trestný čin, pak ty a já, jako jsou spoluviníky jako naše dva aktivisté, Junichi Sato a Toru Suzuki, který se dal na zkoušku po vystavením korupčního skandálu v lovu velryb průmyslu.

Co se týče mne, pokud se japonské vládě se chystá na start zaokrouhlování politických vězňů pro zločin se chtějí ušetřit na velryby, mohou začít se mnou. A mám podezření, že se bude muset zatknout celou hromadu z nás.

Řekněte japonskou vládu, že pokud obraně velryb je trestný čin, vy taky by měl být zatčen.

Dne 15. května 2008, Greenpeace Japonsku používané v utajení vyšetřovatelé a svědectví informátorů a vystavit pašování velkého množství prvotřídní střih velrybí maso z velrybářské lodi Nisshin Maru, maskované jako osobní zavazadla, a nápisem "karton" nebo "slané věci" a určeno pro soukromé domy z crewmembers. Aktivisty Greenpeace Junichi Sato a Toru Suzuki zachycený v jedné skříni, a objevili, že velrybí maso obsažené oceněn až 3000 amerických dolarů. Byl jedním ze čtyř takových krabic zaslat na stejnou adresu. Odvezli ho do Tokio státního zastupitelství jako důkaz o zpronevěru.

Naše veřejné tiskové konferenci, kreslil národní pozornost v Japonsku, a slibuji, které státní zastupitelství, aby "plně vyšetřovat" poplatků.

Místo, Junichi a Toru byli zatčeni za krádež v krabici velrybí maso a vyšetřování skandálu byl vypuštěn v Tokiu státní zastupitelství ve stejný den, bylo jasné, že tyto dvě akce byly spojeny, a stejně tak je jasné, že oba byli politicky motivované. Přestože Junichi a Toru měl za předpokladu plné spolupráce s policií, že to trvalo asi pět týdnů, aby se zatčení, a když ano, 40 důstojníků přepadl Greenpeace Japonsko úřadu, s médii vzbudí pozornost policie předem. Greenpeace aktivisty se naučil jejich bezprostřední zatčení z televizního zpravodajství ve stejný den v případu zpronevěry byl zrušen.

Dne 10. prosince svět se bude slavit 60. výročí přijetí Všeobecné deklarace lidských práv. Chcete-li se shodují, že jsme s přijetím delegace lidí, Japonska, aby určil, že zatčení Junichi a Toru za akt politické cenzury, a sdělit úřadům, že jsme taky, jsou spoluviníky při práci uložte na velryby. Rádi bychom trvat hodně, že jste spolu na misi - na osobu a prakticky. Budeme v kontaktu s více informací o tom hned.

Víme, že toto rozhodnutí nebylo poslat loď do Jižního oceánu, neboť jsme devět krát od roku 1989, bude pro mnohé zklamáním.

Stejně důležitá jako individuální akce, které mají chránit velryby jsou, vidíme naši práci na vybudování domácí odpor vůči lovu velryb v Japonsku, protože náš nejdůležitější mise právě teď - jsme přesvědčeni, že lov velryb, které zpochybňují jejich vlastní zájmy na povrch, a odhalí korupci a odpad veřejně financovaných z programu lovu velryb na japonský daňový poplatník, spolu s podvodného jednání, která byla na japonského navštívil veřejnost volá to "vědecký program," budeme navždy ukončit lov velryb.

Over the past year, jako přímý důsledek Greenpeace práce v Japonsku lov velryb klesla pod kontrolou v populárním tisku a podnikání v Japonsku, a diplomatickému úsilí v Austrálii a USA, které bylo předmětem zvyšující se podráždění japonština pro Ministerstvo zahraničních věcí a Úřadu vlády.

Jsme se již setkali těžkou ránu do whalers letošní rok postavení jejich zásobování lodí, Oriental Bluebird, které jsou nezbytné pro dopravu polovinu své plánované chytit doma. To byl výsledek práce není v Jižním oceánu, ale v Panamě, kde Oriental Bluebird byl dlážděný.

Podle mezinárodního práva Japonsko nyní by se neměla používat Oriental Bluebird. Takže z Panamy, možná budeme muset snížit své kvóty již v polovině.

Vidíme, že reakce na lov velryb zájem jako vyhovující dokonale na cestě mezi nejúspěšnější kampaně Greenpeace Play out: 'Za prvé, že budete ignorovat, pak budete smát, pak budete bojovat. Pak si vyhrát '. Máme není vyhrál, ale lov velryb v Japonsku je nyní jednoznačně směřuje k koncovka - a my se pohybují naše kampaň k místu, kde jsme přesvědčeni, že koncovka bude hrát ven - v Tokiu.

Greenpeace se plavili na Jižním oceánu v oblasti obrany z velryb devětkrát. V roce 2006 se kabel od harpunou střílel nad hlavami aktivistů zdvihne jeden člen posádky do mrazu vodách Antarktidy. Whalers narážel na naše lodě dvakrát, zmáčkněte jeden z našich členů posádky s kovovou tyč a použité vysoké poháněných vodním dělem proti nám. Navzdory tomu, že přišel až v 82 velryb krátký své kvóty. V roce 2007 byla sezona lovu velryb zkrátit o požáru na palubě Nisshin Maru, a Greenpeace za předpokladu, pomoc při mimořádných událostech na whalers. V roce 2008 whalers běžel z lodi Greenpeace Esperanza po dobu 14 po sobě jdoucích dnů, zachránit životy více než 100 velryb.

Letos jsme přesvědčeni, že tím, že soustředí veškeré naše úsilí a prostředky k zastavení lovu velryb v Japonsku, co můžeme udělat více, než-li uložit jednotlivé velryby, a vlastně konec lovu velryb v Jižním oceánu navždy.

Děkuji vám za vaši podporu a těšíme se na Vás s námi v japonské vládě a říká, že pokud obraně velryb je trestný čin, není dost vězení buněk v Japonsku, aby nás všechny.

Máme spoustu plánů na další plynovod a bude vás informovat, které jsou zapojeny v této kritické době pro Junichi, Toru a velryby.

Pokud jde o velryby,

Sara Holden

Žádné komentáře: